Vårt oppdrett...

 

Hvitulven kennel har som mål å oppdrette sunne, friske, og mentalt gode/sterke, rasetypiske Mopser. Vi følger NKKs etiske regler for avl og oppdrett.

 

Jeg stiller store krav til de hundene jeg bruker i avl - på lik linje som jeg gjør til meg selv og mine valpekjøpere. Ingen av mine hunder blir brukt i avl (hanner/tisper) før de har gjennomgått nøye helsesjekk og jeg har fått bekreftet at de er friske fra veterinær. Hundene som blir brukt i avl må minst være 20 måneder gamle, så jeg kan se hvordan hundens mentale helse har utviklet seg.

Valpene som kommer fra Hvitulven kennel vokser opp sammen med oss inne i huset. Der blir de vant til alle slags lyder og forstyrrelser dette innebærer. Når de blir store nok, får de være med ut i området her og i skogen (dersom været tilsier det), og vi tar dem med i bilen på besøk til venner og familie.

Jeg legger stor vekt på tidlig sosialisering med mennesker, andre dyr og miljø, så det er godt vi har tålmodige og dyreglade venner som setter pris på besøk av oss og et helt valpekull!

Jeg ønsker å følge opp valpene og dere som valpekjøpere i tiden etter levering, og så lenge dere ønsker det. Dette for å kunne gi råd og veiledning i perioder det kan være behov for det. Det er like viktig for meg, som for dere å kunne ha noen å stole på.
Det er også viktig for vår avl og følge opp hvordan valpene utvikler seg.

Jeg stiller ingen krav til at de som kjøper valp av oss skal delta på utstilling, men jeg oppfordrer å være med på andre aktiviteter, siden mopsen er en aktiv rase.

Alle valper fra oss blir registrert i Norsk Kennel Klubb, id-merket, vaksinert, får ormkur, veterinærattest, valpe pakke med litt mat og litt ekstra, og teppe med lukt fra mamma og søsken.

Dersom du er interessert i en valp fra oss, ta kontakt for en hyggelig hunde-prat. Vi selger kun valper til hjem som vi føler oss sikre på kan gi en valp det den trenger, og er forberedt på at en hund kan leve i 10-15 år.

Peggy 8 uker gammel :)

Informasjonsfilm for Norsk Kennel Klubb