Blogg

21. aug, 2015

I går var vi hos veterinæren, noe som var veldig spennende. Her fikk vi masse oppmerksomhet og kos. Var flere som ville komme inn å se på oss og kose! Men den chip sprøyten var ikke noe god, ble litt skriking. Så fort det var over og vi fikk kos hadde vi glemt det alt. På bildet er vi ferdig og veldig slitne :) Vi fikk vaksine, chip og helseattest hos veterinæren. :)
Nå begynner vi å bli klare for våre nye hjem.

20. jul, 2015

Da har valpene blitt 3 uker, tiden flyr avgårde!

Denne uken som har gått har vært veldig morsom. Valpene har åpnet både øyne og ører. De har begynt å leke litt med hverandre og er litt mer våken enn bare å ville ha mat :D 

De har alle fått ormkur og nå har alle gått over 500 gram i vekt. De har fått kommet ut i stuen og blir her til de blir hentet. Vi skal nå begynne med sosialiseringen :) Gleder oss masse til det. Håper været blir fint fremover så vi kan være masse ute!

Nye bilder er blitt lagt ut og video kommer så fort de vokser litt større og leker mer :)

4. jul, 2015

Nå har det skjedd mye på kort tid her i hundehuset.

Vi har hatt fødsel som gikk strålende, både mor og valper har det bra!

Når vi var hos veterinæren og tok røntgenbilde av Peggy, var det kune 3 stk som viste seg ordentlig frem, men pga Peggys størrelse og størrelsen på livmor mente vi at det ville være flere valper. At det skulle være hele 6 stk hadde vi ikke trodd :D Men alle er like velkomne her i huset.

Så nå koser vi oss og ta en dag av gangen. Valpene vokser hver eneste dag, veldig gøy å følge med på :) Tiden går fort fremover nå, snart er de ute av valpekassen og utforkser den lille verdnen utenfor huset :)

11. jun, 2015

Da har vi vært å tatt røntgen bilde av Peggy. Ser tydelig 3 valper, men kan se ut som noen som gjemmer seg litt. Blir spennende å se hvor mange det blir til slutt. Viktigste er at alle er sunne og friske :D

30. sep, 2013

Tøffe jenta. Vivi blir 5 måneder om ikke så lenge, tiden går altfor fort...